Deelnemers Informatie

Start- en finish

Het adres voor de navigatie is Engelerpark, 5221 AM ‘s-Hertogenbosch. Het start- en finishterrein is op het veld naast de Sporthal Engelerhout.

Starttijden

De startlijsten zijn hier te vinden. Controleer op zaterdag voor de zekerheid nog een keer of je starttijd niet gewijzigd is.

Melden Deelnemers

Deelnemers melden zich uiterlijk een uur voor hun starttijd in de sporthal Engelerhout. Daar krijgt je een wedstrijd T-shirt en het rode polsbandje. Je bent verplicht de run te lopen in het T-shirt dat je van ons hebt gekregen. Lopers zonder U-Battle Run T-shirt worden uit de run gehaald.

Omkleden en tassen

Voor het omkleden zijn er kleedkamers beschikbaar gelegen in de sporthal Engelerhout, dit staat aangegeven en zijn alleen bereikbaar via de buitenzijde van de sporthal. De tassen kunnen worden ingeleverd bij de sporthal bij een bewaakte opslag. Neem geen waardevolle spullen mee. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van kleding of spullen.

Kledingadvies

Draag sportschoenen die vies mogen worden en een lange tight.

Douches en toiletten

Douches en toiletten zijn aanwezig in de sporthal.

Waterposten

Onderweg kom je verversingsposten tegen.

Minimum leeftijd

Conform Deelname Voorwaarden van de Survivalrunbond Nederland is de minimum leeftijd 8 jaar. Deelnemers jonger dan 8 jaar zijn niet toegestaan op het parcours. Elke minderjarige deelnemer neemt een door de ouders/voogd ingevuld toestemmingsformulier mee om te mogen deelnemen. Zonder ingevuld formulier mag men niet starten. Dit is ook van toepassing op de groeps- en ouder/kind run. Bij het ophalen van je startnummer en shirt kan bij twijfel om een identiteitsbewijs worden gevraagd. Dit ben je dan verplicht om te tonen, dit geldt ook voor minderjarigen.

Parcours

Het parcours is aangegeven met rood-wit lint. Er zitten waterelementen in zoals het doorsteken van sloten of doorwaden van een duiker. Bij de hindernissen staan juryleden, te herkennen aan een gekleurd hesje. De aanwijzingen van deze juryleden dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij oversteekplaatsen staan verkeersregelaars, volg hun aanwijzingen op.

EHBO

Je gezondheid dient toereikend te zijn voor deelname aan onze survivalrun. Er is EHBO aanwezig. Als er zich onderweg een probleem voordoet, meld het bij andere deelnemers en/of de juryposten. Deze dragen er zorg voor dat er zo snel mogelijk EHBO ter plaatse komt.

Parkeren

Kom je uit de buurt kom dan aub met de fiets, ben je alvast warm voor de run. Als dat geen optie is dan kan je je auto gratis parkeren op het Engelersportpark. Mocht dit parkeerterrein volstaan, wijk dan uit naar het industrieterrein tegenover de trainingslocatie straat De Beemd, De Bloemendaal, De meerheuvel en De Beverspijken.

Wedstrijdreglement

Bij deelname aan de U-Battle Run ga je akkoord met het U-Battle Run Wedstrijdreglement.