Informatie

Deelnemersinformatie

Start- en finish

Start- en finish is op het veld naast de Sporthal Engelerhout. Er zal vanaf 10 uur gestart worden tot 14.00 uur.

Starttijden

Op deze website vind je in de week voor de run de startlijsten met daarin vermeld hoe laat je moet starten.

Melden Deelnemers

Deelnemers melden zich uiterlijk een uur voor hun starttijd in de sporthal Engelerhout. Daar krijgt je een wedstrijd T-shirt en het rode polsbandje. Je bent verplicht de run te lopen in het T-shirt dat je van ons hebt gekregen. Lopers zonder De Paal Parket – U-Battle Run T-shirt worden uit de run gehaald.

Omkleden en tassen

Voor het omkleden zijn er kleedkamers beschikbaar gelegen in de sporthal Engelerhout, dit staat aangegeven en zijn alleen bereikbaar via de buitenzijde van de sporthal. De tassen kunnen worden ingeleverd bij de sporthal bij een bewaakte opslag. Neem geen waardevolle spullen mee. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van kleding of spullen.

Kledingadvies

Draag sportschoenen die vies mogen worden en een lange tight.

Douches en toiletten

Douches en toiletten zijn aanwezig in de Sporthal voor de deelnemers.

Waterposten

Onderweg kom je verversingsposten tegen.

Karakter van de run

De run is een goede eerste kennismaking met de survivalrun sport. Er zijn recreatieve- en wedstrijdlopers. Dat houdt in dat er een aantal snelle lopers zijn; laat deze voorgaan bij de hindernissen en ze zijn zo weer weg. De tijden worden bijgehouden en achteraf gepubliceerd op de website.
LET OP: Op de route kan je ook het gewone wandelend publiek tegenkomen en die hebben net zoveel recht op een plekje op een pad als de lopers. Houd daar rekening mee.

Minimum leeftijd

Conform Deelname Voorwaarden van de Survivalrunbond Nederland is de minimum leeftijd 8 jaar. Deelnemers jonger dan 8 jaar zijn niet toegestaan op het parcours.
Elke minderjarige deelnemer neemt op 1 juli 2018 een door de ouders/voogd ingevuld toestemmingsformulier mee om te mogen deelnemen. Zonder ingevuld formulier mag men niet starten. Dit is ook van toepassing op de ouder kind run. Bij het ophalen van je startnummer en shirt kan bij twijfel om een identiteitsbewijs worden gevraagd. Dit ben je dan verplicht om te tonen, dit geldt ook voor minderjarigen.

Parcours Route

De route is aangegeven met rood-wit lint, er zitten waterelementen in zoals het doorsteken van sloten of doorwaden van een duiker. Bij de hindernissen staan juryleden, te herkennen aan een gekleurd hesje. De aanwijzingen van deze juryleden dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij oversteekplaatsen staan verkeersregelaars, volg hun aanwijzingen op.

EHBO

Je gezondheid dient toereikend te zijn voor deelname aan onze survivalrun. Er is EHBO aanwezig. Als er zich onderweg een probleem voordoet, meld het bij andere deelnemers en/of de juryposten. Deze dragen er zorg voor dat er zo snel mogelijk EHBO ter plaatse komt.

Route

Het adres voor de navigatie is Engelerpark, 5221 AM ‘s-Hertogenbosch

Parkeren

Kom je uit de buurt kom dan aub met de fiets, ben je alvast warm voor de run. Als het niet anders kan dan kan je je auto gratis parkeren op het Engelersportpark. Mocht dit parkeerterrein volstaan, wijk dan uit naar het industrieterrein tegenover de trainingslocatie straat De Beemd, De Bloemendaal, De meerheuvel en De Beverspijken.