Sponsoren

Sponsoren

Wilt u uw bedrijf als sponsor koppelen aan de U-Battle Run en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@u-battle-run.nl voor meer informatie.


Wij hebben in De Paal Parket uit Schijndel een hoofdsponsor gevonden die minstens net zo enthousiast is als ons. Als hoofdsponsor is De Paal Parket ook de naamgever van onze survivalrun: De Paal Parket U-Battle Run.

Een toepasselijke sponsor, aangezien hout een prominente plaats heeft in de survivalrun.

De Paal Parket

Het team bestaat momenteel uit 14 medewerkers, met liefde voor het vak en het werken met het mooiste natuurlijke materiaal ter wereld: hout. Doordat De Paal Parket al de vloeren zelf maken, kennen ze nagenoeg geen beperkingen. In combinatie met onze kennis en kunde kunnen ze al uw wensen verwezenlijken.

Wilt u nog meer over De Paal Parket? Bezoek dan hun website: www.depaalparket.nl of bel 073-5495971. Maar als u ze echt wilt leren kennen, kunt u het beste een bezoekje brengen aan de showroom. Dan laten ze u ook graag hun werkplaats zien.

PLUS Mulder

PLUS Mulder wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

We hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten.


Herman Lieven

Hallo, wij zijn Herman Lieven. Een familie bedrijf dat sinds 1898 actief is op en rond het water. November 2000 hebben Edwin & Patrick Lieven het roer overgenomen van hun vader.
In 2005 kregen wij een tip van Helly Hansen om met SUP te beginnen, dit zou dé nieuwe watersport trend worden. Helaas vanwege ruimte gebrek en het daarbij horende logistiek probleem is het idee in de ijskast gezet. Toen in 2014 duidelijk was dat wij naar een gigantisch pand op de Rietveldenweg gingen verhuizen was het tijd om SUP te introduceren aan onze klanten. In 2015 gingen de eerste SUP’s over de toonbank en inmiddels hebben we ruim 250 workshops gegeven!

Onze SUP begeleiders zijn allemaal enthousiaste (water)-sporters en hebben voldoende ervaring met SUP en lesgeven. Ze zijn klaargestoomd voor het begeleiden van alle SUP activiteiten die georganiseerd worden door Herman Lieven. Tijdens de U-Battlerun kunnen jullie ook kennismaken met deze mooie en relatief nieuwe watersport.

Voor meer informatie: www.lieven.nl of +31 (0)73-6131763


Onderstaand onze algemene sponsoren die een bijdrage leveren aan het realiseren van onze survivalrun.


Onze specifieke sponsoren dragen hun spreekwoordelijke steentje bij door middel van bepaalde onderdelen te sponsoren, zoals hindernissen, verzorgingsposten en dergelijke.De club van 100 is een groep bedrijven die de U-Battle Run een warm hart toedragen.